15.6.2019 klo 9 – 13 EJS:n torivuoro Sammatin torilla ja Vaahterateatterin Papin perhe klo 17 Sampomäellä. – Kaakerholman kaupunki 11.8.

*15.6.2019 on yhdistyksen kahvitusvuoro Sammatin torilla klo 9 – 13. Leivonnaisia, arpoja, hyviä arpajaispalkintoja, mm. WSOY.n kirjoja. Torilla tavataan.

*Samana iltana klo 17.00 on Vaahterateatterin Papin perheen ensi-ita Sampomäellä Paikkarin alueella. ( muut esitysajat: http://www.vaahterateatteri.fi )

*Uusi hallitus ja uusi puheenjohtaja valittiin vuosikokouksessa.

Yhdistys kiittää perustajapuheenjohtajaa kirjailija Katja Kettua vahvasta aloituksesta.
Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Pentti Uittamo, joka on toiminut varapuheenjohtajana. Hallitukseen tulivat Pirkka Haarlaa (talous), Toivo Haatio, Liisa Hirva (uusi), Tytti Kallio, joka valittiin varapuheenjohtajaksi, Iiris Lindgren (jäsenasiat) ja Kaisa Rinne.

*Eeva Joenpelto 100 v- juhlatoimikunta, juhlavuosi 2021

Eeva Joenpellon kirjailijakodissa asuva kirjailija Marianna Kurtto on lupautunut toimikunnan puheenjohtajaksi. Sen muut jäsenet ovat WSOY:n kirjallisuussäätiön edustajana Anna-Riikka Carlsson, Lohjan kaupungin edustajana kirjastotoimen johtaja Merja Lonkainen, perheen edustajina Tytti Kallio ja Merja Hellemann sekä yhdistyksestä Toivo Haatio ja Pentti Uittamo.

*www.membook.fi – uusi jäsenrekisterimme
Yhdistys on valinnut uuden jäsenrekisterin pitäjän. Sen kautta toimitimme ensi kertaa jäsenmaksut. Jäsenmaksun suuruus on edelleen 15 € ja maksuaika 14 pv netto.
Järjestelmän kautta voi myös viestittää. Jäsenmaksuilmoitus on siis postitettu, ellet ole sitä saanut, ilmoita asiasta joko membookin kautta tai info.eevajoenpeltoseura@gmail.com.

*www.eevajoenpeltoseura.wordpress.com on yhdistyksen sivusto, ja kyselyjä tai ideoita voi lähettää myös sähköpostilla info.eevajoenpeltoseura@gmail.com

*Su 11.8.2019 klo 14 on Arja Sarakiven lukupiiri Naatulla (Eeva Joenpellon mummon mökissä), os. Naatuntie 14, 09220 Sammatti. Teoksena on Naisten kesken : kirjeitä tuntemattomille.

Lukupiirin jälkeen ”Kaakerholman kaupunkiin” suunnattu retki klo 15.00. Kokoontuminen, Suvisillantien Suvisillassa (viitoitus Lohjan tieltä Myllykylässä). Kyläkävelyn kohteeseen vetää Toivo Haatio. Tiedustelut p.040-5440 400.


Jätä kommentti